top of page

Huur praktijkruimtes

Praktijk 2230 - de perfecte plek voor wie op zoek is naar een inspirerende werkruimte met een huiselijke sfeer en een vleugje groen.

Bent u op zoek naar de perfecte praktijkruimte of kantoorruimte die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden diverse werkplekken die speciaal zijn ontworpen om in alle rust te werken of om uw cliënten in een aangename sfeer te ontvangen.

Wat maakt onze praktijkruimtes uniek?

  • Ruim en veel lichtinval: Onze werkplekken zijn ruim opgezet en baden in natuurlijk licht, waardoor een aangename werkomgeving wordt gecreëerd.

 

  • Ingericht in huiselijke sfeer: Wij streven naar een warme en huiselijke ambiance, zodat u en uw cliënten zich meteen op hun gemak voelen.

 

  • Bereikbaarheid: Direct voor de deur bevinden zich parkeermogelijkheden en een bushalte, en een supermarkt ligt op korte afstand. Dit alles voor een optimale bereikbaarheid.

 

  • Faciliteiten: Geniet van een grote keuken met koffiemachine en theehoekje. Zo kunt u op elk moment van de dag even ontspannen. Bovendien is er badkamer met douche aanwezig, zodat u fris en energiek aan de slag kunt.

 

  • Natuurlijke omgeving: Onze praktijk ligt in een groene omgeving, vlakbij een bos en met een grote tuin. Een perfecte setting om inspiratie op te doen en even te ontspannen.

IMG_9232.jpg

Huurformules op maat

We bieden verschillende huurformules aan, afgestemd op uw behoeften en wensen.

 

Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op via celine@hoorcentrumjacobs.be en ontdek hoe onze praktijkruimtes uw werkervaring kunnen verrijken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze inspirerende groepspraktijk.

Onze ruimtes

Contact

Aarschotsesteenweg, 8A

2230, Herselt

014 75 78 66

Bedankt voor de inzending!

bottom of page