top of page

Ontmoet ons team

Bij Praktijk 2230 heeft ons team van zeer bekwame en ervaren zorgverleners het belang en het welzijn van onze patiënten voor ogen. Wil jij deel uitmaken van het team? Contacteer ons voor de verschillende pakketten voor een praktijkruimte in ons paramedisch centrum.

Céline Jacbs
Ellen Van Eynde
Dominque
Meer weten?

Kom hieronder meer over onze experten te weten. 

Wil je een afspraak? Klik dan door op de link bij je zorgverlener naar keuze. 

Céline_2021_DC024.jpg
Céline Jacobs

Audioloog en zaakvoerder van Praktijk 2230

Céline heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de hoorsector en heeft een passie voor het helpen van haar cliënten met gehoorproblemen om alle kansen om hun beste leven te leiden te laten benutten. En dit zónder dat gehoor een beperkende factor is.

In de privé praktijk kan u terecht voor hoortoestellen, gehoorbescherming, tinnitus begeleiding, hoorcoaching, begeleiding op de werkvloer, second opinion en alle vragen die met het gehoor te maken hebben. 

Ellen.jpg
Ellen Van Eynde

Klinisch Psychologe

Soms zit je in de knoop met jezelf of met anderen en worstel je met bepaalde gedachten en gevoelens die je belemmeren in je dagelijks leven. Wanneer je het gevoel hebt er niet alleen uit te raken, kan je bij Ellen in alle rust en veiligheid spreken over je moeilijkheden. Ze luistert naar je verhaal en samen bekijken jullie hoe je verder kan. 

image00006.jpeg

Dominique Chirillo

Life en Loopbaancoach

Vraag je jezelf ook soms af: is dit nu mijn leven? Blijf ik deze job doen de rest van mijn leven? Je voelt dat je bestemd bent voor meer, maar je weet niet waar te beginnen.

Wanneer je een traject volgt bij mij, neem ik je mee op een energieke ontdekkingstocht naar je kern. Je komt terug dichter bij jezelf en krijgt nieuwe inzichten. 

We werken met oefeningen, die bij jou passen. Ik gebruik hiervoor de kerntalentenmethode, de polyvagaalmethode en diverse oefeningen uit loopbaanbegeleiding. Daarna heb je je eigen tools om in balans te komen met jezelf.

Ke(r)n jezelf! 

Karin.jpg

Karin Van den Meerssche

Systemisch Groei- en Ontwikkelingscoach

Kinderen vanaf 6 jaar - jong-volwassenen - volwassenen

Karin is systemisch groei- en ontwikkelingscoach.

Je kan bij haar terecht voor Individuele Emotionele Begeleiding (IEB) en lichaamswerk.

Voel jij nood om met heel je hart te groeien en ben je bereid om jezelf te ont-wikkelen van dat wat niet meer bij jou hoort, dat aan te pakken - in te pakken en vrij te laten? Dan wil ik jou op een veilige manier begeleiden bij het her-ontdekken van jouw levensroute!

Stap de kar-in en smile - See Miracles In Life Everyday ☺

Voor meer info: mail naar ontwakendereis@gmail.com 

of bel naar 0478/984449 (spreek je naam in en ik neem zo vlug mogelijk contact met je op)

Een kennismakingsgesprek plannen kan via onderstaande knop.

Lotte.jpg

Lotte Verwerft

Diëtiste en diabeteseducator

Als diëtiste hecht ik veel belang aan een gezonde, actieve voedings- en levensstijl die ik graag met iedereen deel. Mensen vooruit helpen is mijn passie en het motiveert mij als ik zie dat iemand met een grote glimlach en vol goede moed de consultatie verlaat.

Samen stappen we in een traject dat volledig op jouw levensstijl is afgestemd. Het is dan ook mijn doel om mensen te begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Daarin staat voeding centraal, maar ook het gevoel van jezelf gezond voelen zonder te moeten letten op strikte beperkingen in het eetpatroon. Het moet tenslotte haalbaar én leefbaar blijven.

Je kan bij mij terecht voor o.a.:

 

- Gezonde voeding

- Overgewicht / ondergewicht

- Diabetes type II / prediabetes

- Hart- en vaatziekten

- Verhoogde bloeddruk

- Verhoogde cholesterol

- Voeding bij de zwangerschap

- Vegetarische en veganistische voeding

- FODMAP

- Recreatieve sporters

- DNA analyses / suikeranalyses

- …

 

Staat jouw hulpvraag niet in het lijstje? Contacteer mij met jouw vraag!

Mona.webp

Yasmine Van Gasse

Vroedvrouw, opvoedcoach en (verbindend) slaapcoach

Yasmine is oprichtster van De Moederkloek en helpt jullie graag in alles wat met (voor) de zwangerschap, bevalling of na de bevalling te maken heeft als vroedvrouw. Ze geeft verschillende infolessen waar je alle belangrijke dingen leert, die belangrijk zijn als ouders (in spe). Jullie kunnen al bij haar terecht bij kinderwens voor een preconceptueel gesprek, maar ook voor de standaardcontroles in de zwangerschap. Na de bevalling komt ze aan huis langs voor de medische controles maar vooral om samen op zoek te gaan naar een nieuw ritme.  

 Yasmine is ook opvoedcoach en slaapcoach. Dit allemaal op een verbindende manier. 

 Die biedt De Moederkloek aan:

-preconceptueel advies
-prenatale opvolging
-postnatale opvolging
-infolessen arbeid/bevalling, kraamtijd, borst/flesvoeding, babyskills, vast voeding, slaap bij baby's en jonge kinderen
-mamababbels over bepaalde onderwerpen in het ouderschap
-babymassage workshops
-opvoedcoaching
-verbindend slaapcoach
-verhuur van bepaalde babyspullen
Dit alles met een vleugje mama-ervaring

Karin
Lotte Verwerft
Yasmine Van Gasse
bottom of page