Ontmoet het team

Ontmoet onze experts

Bij Praktijk 2230 heeft ons team van zeer bekwame en ervaren zorgverleners het belang en het welzijn van onze patiënten voor ogen. Wil jij deel uitmaken van het team? Contacteer ons voor de verschillende pakketten voor een praktijkruimte in ons paramedisch centrum.

Céline_2021_DC024.jpg

Céline Jacobs

Audioloog en zaakvoerder van Praktijk 2230

Céline heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de hoorsector en heeft een passie voor het helpen van haar cliënten met gehoorproblemen om alle kansen om hun beste leven te leiden te laten benutten. En dit zónder dat gehoor een beperkende factor is.

In de privé praktijk kan u terecht voor hoortoestellen, gehoorbescherming, tinnitus begeleiding, hoorcoaching, begeleiding op de werkvloer, second opinion en alle vragen die met het gehoor te maken hebben. 

Ellen.jpg

Ellen Van Eynde

Klinisch Psycholoog

Soms zit je in de knoop met jezelf of met anderen en worstel je met bepaalde gedachten en gevoelens die je belemmeren in je dagelijks leven. Wanneer je het gevoel hebt er niet alleen uit te raken, kan je bij Ellen in alle rust en veiligheid spreken over je moeilijkheden. Ze luistert naar je verhaal en samen bekijken jullie hoe je verder kan. 

 

Voor meer info of voor het inplannen van een gesprek kan je Ellen bereiken op het nummer 0468/ 45 02 46 of via mail op info@ellenvaneynde.be.

image00006.jpeg

Dominique Chirillo

Life en Loopbaancoach

Vraag je jezelf ook soms af: dit nu mijn leven? Blijf ik deze job doen de rest van mijn leven? Je voelt dat je bestemd bent voor meer, maar je weet niet waar te beginnen.

Wanneer je een traject volgt bij mij, neem ik mee op een energieke ontdekkingstocht naar je kern. Je komt terug dichter bij jezelf en krijgt nieuwe inzichten. 

We werken met oefeningen, die bij jou passen. Ik gebruik hiervoor de kerntalentenmethode, de polyvagaalmethode en diverse oefeningen uit loopbaanbegeleiding. Daarna heb je je eigen tools om in balans te komen met jezelf.

Ke(r)n jezelf!